2014. augusztus 4., hétfő

A Magyar Ízőrző Lovagrend tagja lett a felelős szerkesztő

Komoly szakmai elismerést kapott a Hargita Népe és a Székely Hírmondó mellékleteként megjelenő Székely Konyha azáltal, hogy felelős szerkesztőjét, Jánossy Alízt, a Magyar Népi Ízőrző Lovgarend  a tagjai közé fogadta. 
A kitüntetés a lap valamennyi munkatársának szól - mondta Rácz Mihály nagymester. Pál Bíborka kolléganőnk pedig mindezt nagyon szépen megírta.
Konyári Sándor Királyi Mesterszakács Mátyás-király korabeli reneszánsz menüsort készített. Elkészítésében mi is segédkeztünk.
Az 500 literes bográcsban káposztás paszuly főtt füstölt csülökkel.
 A tárkonyos báránybelsőséglevest viszont mi készítettük. 

Nincsenek megjegyzések: