2013. július 24., szerda

Mozzarellás saláta

Azt mondják, hogy a napokban lesznek az idei nyár legmelegebb napjai. No, nem tudom, máshol milyen az idő, de nálunk még egészen tűrhető a hőség, viszont nem árt, ha készülünk az igazi meleg napokra olyan ételféleségekkel is, amik gyorsan és könnyen készülnek, ráadásul nem kell hosszasan időzni a tűzhely mellett. J. Ildikó mozzarellás salátája tápláló és egészséges eledel, amit pillanatok alatt összedobhatunk, ráadásul finom is.

Elkészítési idő: 15 perc.

30 dkg mozzarella,10 dkg koktélparadicsom, 10 dkg olajbogyó, 1 nagy fej saláta, 1 kisebb csokor bazsalikom, pici só, olívaolaj. 

1. A salátát megmossuk és nagyobb darabokra tépjük, hozzáadjuk a bazsalikomlevelet.
2. Ízlés szerint sózzuk, hozzáadjuk a felszeletelt mozzarellát, majd a koktélparadicsomot és az olajbogyót, végül olívaolajjal meglocsoljuk.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések: